Home | Over ons | Contact | Locatie taxatie | info@dejongklassiekertaxaties.nl
MENU

Algemeen

Hieronder vind u algemene info over ons, info over het huren van een autoambulance. Deze is te huren tegen een niet al scherpe prijs.

Wij zijn beiden lid van de federatie TMV en SKO Hobeon gecertificeerd. Onze rapporten zijn goedgekeurd door de FEHAC en onder lidmaatschappen vindt u meer info over deze instanties.

U vind hier ook info over allerlei automerken. Van elk getoond automerk hebben wij zeker 1 type  getaxeerd maar maar veelal meerdere types van elk merk. Met welk merk auto u ook komt, waarschijnlijk hebben wij deze al een keer getaxeerd. Maar natuurlijk vinden wij het leuk om uw bijzondere auto te taxeren. Wij hebben nog niet bij elk automerk info gezet. En foto's van uw bijzondere auto zijn welkom. Deze kunnen wij dan bij het merk plaatsen.

Autobrochure service :  Onze zorgvuldig opgebouwde verzameling van brochures en folders. Het betreft voornamelijk verkoopbrochures vanaf de jaren ’70 van een aantal  merken. De voorraad is beperkt dus vraag bij bezoek aan ons eens wat we nog hebben liggen.  

Taxatie nodig?

bel dan om een afspraak te maken

06 5317 2665

Taxatie aanvragen

Ook voor offerte meerdere auto's en/of voor taxatie op locatie

Register Klassieker Taxateur W. de Jong

Lid Federatie Taxateurs Makelaars Veilinghouders TMV (door Hobéon SKO gecertificeerd) Lid Federatie Historische Automobiel- en Motor- fietsclubs FEHAC.

Taxateurs Makelaars en Veilinghouders

Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclub