Home | Over ons | Contact | Locatie taxatie | info@dejongklassiekertaxaties.nl
MENU

Autoambulance en Motortrailer huren Friesland

NU OOK MOTORTRAILER HUREN FRIESLAND VOOR 4 MOTOREN

Wilt u een autoambulance huren Friesland? Onlangs schaften wij een in nieuwstaat verkerende Hotrarijs auto-ambulance aan als extra service voor onze klassieker cliënten. Deze autotransporter is natuurlijk ook te huur voor vervoer van niet klassieke auto's maar ook voor trikes en (4) motorfietsen.

Onlangs hebben we, samen met Joop Hoekstra Motoren uit Scharnegoutum een aantal motoren als proef op de motortrailer geplaatst. Zelfs motoren met een wielbasis van ruim 1,60 meter passen probleemloos op de motortrailer. In het midden van de vloer zijn bestigingspunten gemonteerd. Bij verhuur worden spanbanden voor het vastzetten van de motoren meegeleverd. (4 sets) Tijdige reservering i.v.m. het plaatsen van de motorsteunen is wenselijk.

De auto-ambulance /motortrailer is geheel gecontroleerd. De breedte is slechts 215 cm en het laadvermogen is bijna 2000 kg. Maximum totaal 2500 kg. Deze geremde oprijwagen is speciaal voor het vervoeren van voertuigen. Onze autoambulance heeft lichtgewicht oprijplaten en is voorzien van een electrische lier met afstandbediening. U kunt er een voertuig al dan niet rijdend gemakkelijk op trekken of rijden. De laadvloer van deze autoambulance is dicht en vlak. Er zijn twee wielstops aanwezig.daardoor kunnen er allerlei type auto's worden vervoerd. Belangrijk is dat u let op het maximum trekkend vermogen van uw auto! Bij auto's en trikes is het gebruik van 3 spanbanden en disselslot bij de huurprijs inbegrepen.

Bel 06-53172665 voor meer informatie of om te reserveren. Voor prijzen autoambulance /motortrailer huren klik hier.

Grotere kaart weergeven

Taxatie nodig?

bel dan om een afspraak te maken

06 5317 2665

Taxatie aanvragen

Ook voor offerte meerdere auto's en/of voor taxatie op locatie

Register Klassieker Taxateur W. de Jong

Lid Federatie Taxateurs Makelaars Veilinghouders TMV (door Hobéon SKO gecertificeerd) Lid Federatie Historische Automobiel- en Motor- fietsclubs FEHAC.

Taxateurs Makelaars en Veilinghouders

Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclub