Home | Over ons | Contact | Locatie taxatie | info@dejongklassiekertaxaties.nl
MENU

Getaxeerde Classic Cars

In deze rubriek vind u een aantal getaxeerde Classic cars (klassieke auto's). Wij taxeren klassiekers (classic car taxatie) waaronder Volvo, Opel, Volkswagen, Mercedes, Porsche, Triumph, enz.Austin MINI COOPER, bouwjaar 1968

Motortype: 4 cilinder lijnmotor
Taxatieklasse: 1


Geheel gerestaureerde MINI Cooper in een fraaie two tone uitvoering. Deze typen Mini waren de winnaars in de Rally's van de jaren "60. Voorzien van certificaat van BMC Heritage trust en vele rally accessoires.

Meer informatie »

Lancia FLAMINIA, bouwjaar 0

Motortype: 4 cilinder lijnmotor
Taxatieklasse: 2


Een fraaie Italiaan met hele mooie lijn

Meer informatie »

Peugeot 203, bouwjaar 1956

Motortype: 4 cilinder lijnmotor
Taxatieklasse: 3


Een uit Frankrijk geïmporteerde Peugeot. Een destijds veel verkochte auto met een opmerkelijke lijn die lijkt op de o.a. de Volvo katterug. Deze Peugeot heeft echter 4 deuren en heeft een echt Frans comfortabel rijkarakter.

Meer informatie »

Rover 3 Litre, bouwjaar 1963

Motortype: 6 cilinder lijnmotor
Taxatieklasse: 3


Een two tone Rover sedan. Deze rechts gestuurde Rover is op en top British en rijdt met zijn 3 liter lijnmotor en 4 versnellingsbak met overdrive echt klassiek.

Meer informatie »

Volvo 1800 S, bouwjaar 1966

Motortype: 4 cilinder B18 b
Taxatieklasse: 2


Een fraaie rode Volvo 1800 S.  Bekend uit de TV serie "The Saint" met Roger Moore. Deze geheel gerestaureerde 1800S uit 1966 is origineel in Nederland verkocht en wordt door de huidige eigenaar zorgvuldig onderhouden. De auto is voorzien van fraai zwart leren stoelen een originele Blaupunkt radio en mistlampen.

Meer informatie »

Glas 1700, bouwjaar 1967

Motortype: 4 cilinder lijnmotor
Taxatieklasse: 1


Ingrijpend gerestaureerde zeldzame klassieker met een aantal leuke accessoires. Eén van de serie van de ca. 14.000 stuks geproduceerd voordat het merk werd overgenomen door BMW.

Meer informatie »

Chevrolet Corvette, bouwjaar 1976

Motortype: V8 met carburateur
Taxatieklasse: 3


Deze Corvette Stingray heeft slechts rond de 100.000 mijl op de teller was ten tijde van de taxatie geheel overgespoten. Van deze Amerikaanse muscle car gebouwd met een kunststof carrosserie zijn er ca. 170.000 stuks gebouwd. Hij is ingevoerd in 2008

Meer informatie »

Fiat Spider 2000, bouwjaar 1980

Motortype: 4 cilinder 1995 cc
Taxatieklasse: 2


Een hele fraaie Fiat Spider 2000 uit 1980, die de afgelopen 24 jaar door de vorige eigenaar met veel zorg is onderhouden en gereden. Alle werkplaats documentatie is erbij. Deze Fiat is puntgaaf heeft een nieuw leren interieur, goed sluitende zwarte stoffen kap, perfect lopende 2 liter motor met carburateurs, een vijf bak en is ruim 10 jaar geleden opnieuw gespoten in deze originele donkergroene metallic lak.
 

Meer informatie »

Taxatie nodig?

bel dan om een afspraak te maken

06 5317 2665

Taxatie aanvragen

Ook voor offerte meerdere auto's en/of voor taxatie op locatie

Register Klassieker Taxateur W. de Jong

Lid Federatie Taxateurs Makelaars Veilinghouders TMV (door Hobéon SKO gecertificeerd) Lid Federatie Historische Automobiel- en Motor- fietsclubs FEHAC.

Taxateurs Makelaars en Veilinghouders

Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclub