Home | Over ons | Contact | Locatie taxatie | info@dejongklassiekertaxaties.nl
MENU

Lidmaatschap Federatie TMV sectie motorvoertuigen

klik op het logo voor de website van TMV Nadat begin 2002 de beëdiging werd afgeschaft en iedereen zich "taxateur" mocht noemen, wilde De Jong zich als erkend en vaktechnisch taxateur laten onderscheiden. In 2005 volgde een uitvoerige screening door de certificatiecommissie van de SKO Hobeon in Zoetermeer. Hierna kon De Jong zich lid noemen van Federatie Taxateurs Makelaars en Veilinghouders TMV en tevens Register Taxateur. De TMV is de toonaangevende vereniging in Nederland op het gebied van deskundigen in verschillende disciplines van Roerende Zaken.Vanaf 1971 deed De Jong zelf de nodige praktische ervaring op tijdens meerdere restauraties als bezitter van diverse klassiekers.

 FEHAC goedgekeurd rapport

klik op het logo voor de website van FEHAC
 
Sinds september 2008 voldoen onze rapporten aan de eisen van de federatie historische automobiel- en motorfietsclubs de Fehac.De inhoud van onze rapporten zijn getoetst door de commissie van de Fehac en als één van de eerste taxateurs in Nederland zijn wij er trots op dit label te mogen voeren.Voor meer info over de voorwaarden en de Fehac klik hier.

Taxatie nodig?

bel dan om een afspraak te maken

06 5317 2665

Taxatie aanvragen

Ook voor offerte meerdere auto's en/of voor taxatie op locatie

Register Klassieker Taxateur W. de Jong

Lid Federatie Taxateurs Makelaars Veilinghouders TMV (door Hobéon SKO gecertificeerd) Lid Federatie Historische Automobiel- en Motor- fietsclubs FEHAC.

Taxateurs Makelaars en Veilinghouders

Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclub