Home | Over ons | Contact | Locatie taxatie | info@dejongklassiekertaxaties.nl
MENU

Aantal oldtimers nemen toe !

Het Nederlandse wagenpark krijgt steeds meer historische allure Het CBS komt vandaag met het nieuws dat het aantal oldtimers in Nederland toeneemt. Vergeleken met begin 2014 steeg het aantal 40 jaar en oudere personenauto’s begin 2018 van 115.000 naar 141.000 stuks. Dit nieuws werd 20 maart prominent gebracht Volledig bericht »

Tweede cursus taxateur klassieke voertuigen succes !

De op 14 en 15 maart in Emmeloord gehouden cursus is door de 14 cursisten als zeer positief ervaren. "heel leerzaam" en "veel van opgestoken" waren een paar van de opmerkingen die Kees van Stokkum en Wiebren de Jong hoorden na afloop van de geslaagde tweede theoretische cursus bij Van der Valk in Emmeloord. Volledig bericht »

Porsche 911 Events te gast basis Leeuwarden

Op 16 november waren ruim 30 leden van Porsch 911 Events te gast op de vliegbasis Leeuwarden. Dit was een initiatief van klassieker liefhebber maar ook F16 monteur Arjen de Jong die inmiddels 12½ jaar op de basis werkzaam is. Samen met Reinder Bil werd een datum vastgesteld Volledig bericht »

Beurs Classics NL 2017

De deelname van de De Jong Klassiekertaxaties aan de beurs Classics NL in Leeuwarden heeft niet alleen veel positieve reacties opgeleverd maar ook veel nieuwe relaties. Ruim 200 bezoekers maakten een gokje voor de waarde vaststalling van de Volvo 1800 E en de Honda S2000. De ene auto, de Volledig bericht »

Arjen de Jong Register taxateur

Onlangs ontving Arjen de Jong het lidmaatschaps-certificaat van de Federatie TMV. Hiermee is hij officieel bevoegd taxaties te verrichten. "Het heeft lang geduurd maar eindelijk kan ik dan nu toch los" aldus de nieuwe Register Taxateur Arjen. Zijn taxaties zal hij verrichten vanuit zijn Volledig bericht »

Motortrailer te huur in Friesland

MOTORTRAILER TE HUUR IN FRIESLAND Onlangs kocht De Jong Klassiekertaxaties een zo goed als nieuwe aanhanger annex trailer waarop minimaal 4 motorfietsen degelijk kunnen worden vervoerd. Ideaal voor bijvoorbeeld een weekendje weg, vakantie of het bijwonen van een motorfestijn. De trailer is door de aanwezigheid van een derde oprijplaat ook geschikt voor het vervoer van TRIKES. Meer informatie vind u Volledig bericht »

Verruiming mogelijkheden blauwe kentekenplaten

Sinds 1 januari 2016 is in de APK-keuringseisen, vermeld onder “APK aanvullende permanente eisen” in paragraaf 3, een interessante wijziging doorgevoerd over blauwe kentekenplaten. Als uw klassieke auto een datum eerste toelating (DET) 31 december 1977 of ouder heeft, mag u zonder meer blauwe kentekenplaten voeren! Er wordt geen enkel onderscheid meer gemaakt in de cijfer- of Volledig bericht »

Vrijstelling MRB voor klassiekers en oldtimers blijft ongewijzigd

Spijtig bericht: aan de eerder vastgestelde regeling vrijstelling MRB voor klassiekers en oldtimers gaat (voorlopig) niets veranderen. Dat valt af te leiden uit de uitspraak van de Rechtbank Zeeland-West Brabant, die oordeelde dat de “belastingvrijstellingsbeschikking oldtimers niet voor onbepaalde tijd is afgegeven”. Clemens Meerts van Meerts Rechtspraktijk, die het proces had aangespannen, reageerde vrijwel meteen via twitter: “Dit blijkt echter nergens Volledig bericht »
Taxatie vrachtauto

Taxatie vrachtauto

Het komt  bij ons steeds vaker voor dat we (klassieke) vrachtauto’s taxeren. Het taxeren van de vrachtauto's  gebeurt meestal bij ons op het taxatie adres maar als er een liefhebber is met meerdere vrachtauto's dan komt de taxateur op de locatie van de opdrachtgever. Volledig bericht »
Taxatie - geen cascoverzekering

Taxatie - geen cascoverzekering

Steeds vaker komt het bij ons voor dat er taxaties worden verricht voor klassiekers, restauratieobjecten etc. die niet w.a. casco oftewel all-risk worden verzekerd. De redenering hierachter is vaak uiteenlopend en wel als volgt: a. Ik gebruik de auto heel beperkt, vaak minder dan 1000 km. per jaar en vind een all-risk verzekering onnodig of te duur. Ik verzeker uitsluitend w.a., Volledig bericht »

Digitale verwerking taxatie-rapporten

Vanaf 1 januari 2009 verwerken wij 90% van onze taxatierapporten richting de verzekeringsmaatschappijen en/of tussenpersonen digitaal in een pdf bestand. Alle grote klassieker- en oldtimerverzekeraars zijn blij met ons initiatief. Minder papier, portokosten en risico’s op wegraken van rapporten. U als cliënt heeft voortaan sneller de gewenste dekking en ontvangt eerder uw polis of wijzigingsaanhangsel. Het zelf opsturen van het Volledig bericht »

Taxatie nodig?

bel dan om een afspraak te maken

06 5317 2665

Taxatie aanvragen

Ook voor offerte meerdere auto's en/of voor taxatie op locatie

Register Klassieker Taxateur W. de Jong

Lid Federatie Taxateurs Makelaars Veilinghouders TMV (door Hobéon SKO gecertificeerd) Lid Federatie Historische Automobiel- en Motor- fietsclubs FEHAC.

Taxateurs Makelaars en Veilinghouders

Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclub