Home | Over ons | Contact | Locatie taxatie | info@dejongklassiekertaxaties.nl
MENU
Waarom kiezen voor de Jong
  • taxatie op een hefbrug
  • binnen 5 dagen rapport
  • zelf aanwezig bij taxatie
  • wij mailen naar verzekering
  • uitgebreid taxatierapport
Waarom uw auto taxeren

> Taxeren is weten. Vaststelling van de waarde van uw waardevol bezit is belangrijk voor de verzekering.

> Aankooptaxatie geeft een reële aankoopwaarde voor u om een juiste beslissing te nemen.

> All-risk te duur? Alleen WA? Bij schade door een ander wilt u wel aantonen wat de vervang- ingswaarde is. Geen discussie mogelijk.

> Auto momenteel aan het restaureren? Verzeker de auto voor brand/diefstal totdat hij geheel rijklaar is.

> Ik laat mijn auto momenteel restaureren en de restaurateur heeft geen verzekering voor zijn restauratie objecten.

De Jong Klassieker Taxaties

Legedyk 23
8629 RK Scharnegoutum
(vlakbij Sneek)
06 5317 2665
info@dejongklassiekertaxaties.nl

Taxatie auto

Taxatie auto: taxeren is weten!

Een goede autotaxatie is heel belangrijk. Door het bijhouden van vele vakbladen, het bezoeken van grote beurzen in binnen- en buitenland blijven wij op de hoogte van de prijsontwikkelingen van de diverse automobielen. Bij autotaxaties zijn er  soms nogal grillige waardemutaties bij een aantal type klassiekers. Door regelmatig contacten te onderhouden met leden van diverse autoclubs blijven wij op de hoogte van de actuele prijzen van deze autotaxatie. De werkwijze van auto taxeren vindt u op de pagina werkwijze taxeren klik hier…….

Hertaxatie

Een hertaxatie van uw auto na afloop van een periode of ingrijpende veranderingen is mogelijk tegen een gereduceerd tarief. De hertaxatie van uw klassieker, oldtimer is meestal nodig om de 3 jaar voor de verzekering.

Aankooptaxatie

Deze autotaxaties kunnen gebruikt worden bij vaststelling van de waarde voor de verzekering of bij de aankoop van een klassieke auto. Deze aankoop taxatie is bedoeld om een reële aankoopwaarde vast te stellen.

Rapportage

Jarenlange ervaring bij de rapportage van onroerende zaken via NVM makelaar Annet de Jong Makelaardij resulteert in een professionele opmaak van de Jong Klassieker Taxaties. Onze rapporten bevatten de belangrijkste punten die voor een juiste waardevaststelling nodig zijn. Niet alleen het bouwjaar en type maar ook de originaliteit, herkomst en historie worden uitgebreid onder de loep genomen. Na een restauratie wordt door ons altijd gevraagd en gekeken naar een fotoverslag met reparaties/restauratie aan het plaatwerk en interieur, rekeningen van o.m. motor- en versnellingsbakrevisie etc. Uiteraard worden de rapporten in duplo opgemaakt en voorzien van meerdere kleurenfoto’s.

Locatie Taxatie

Over het algemeen worden de taxaties na afspraak op ons vaste taxatieadres in Scharnegoutum (Friesland) verricht. Hier hebben wij onder meer de beschikking over een hefbrug. Voor een goed beeld een belangrijk hulpmiddel. Tot nu toe is gebleken dat cliënten deze wijze van taxeren op prijs stellen. Is echter verplaatsing van uw klassieker een probleem dan kunnen wij ook, na overleg, bij u thuis komen. In de regel worden de taxaties gepland op vrijdag of zo nodig zaterdagmorgen. De taxaties op locatie op overige dagen in overleg.

Taxatie nodig?

bel dan om een afspraak te maken

06 5317 2665

Taxatie aanvragen

Ook voor offerte meerdere auto's en/of voor taxatie op locatie

Register Klassieker Taxateur W. de Jong

Lid Federatie Taxateurs Makelaars Veilinghouders TMV (door Hobéon SKO gecertificeerd) Lid Federatie Historische Automobiel- en Motor- fietsclubs FEHAC.

Taxateurs Makelaars en Veilinghouders

Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclub