Federatie Taxateurs Makelaars en Veilinghouders

Nadat begin 2002 de beëdiging werd afgeschaft en iedereen zich “taxateur” mocht noemen, wilde De Jong zich als erkend en vaktechnisch taxateur laten onderscheiden. In 2005 volgde een uitvoerige screening door de certificatiecommissie van de SKO Hobeon in Zoetermeer. Hierna kon De Jong zich lid noemen van Federatie Taxateurs Makelaars en Veilinghouders TMV en tevens Register Taxateur. Per 1 januari 2020 is W. de Jong lid geworden van de stichting Verenigd Register van Taxateurs (VRT). Deze instanties zijn toonaangevende partijen in Nederland op het gebied van deskundigen in verschillende disciplines van Roerende Zaken. Vanaf 1971 deed De Jong zelf de nodige praktische ervaring op tijdens meerdere restauraties als bezitter van diverse klassiekers.

Verenigd Register van Taxateurs

Vanaf 1 januari 2020 is W. de Jong lid geworden van de stichting Verenigd Register van Taxateurs (VRT). Hiermee wordt de vraag vanuit de markt voldaan voor wat betreft kwaliteitsbewaking.

FEHAC goedgekeurd rapport

Sinds september 2008 voldoen onze rapporten aan de eisen van de federatie historische automobiel- en motorfietsclubs de Fehac. De inhoud van onze rapporten zijn getoetst door de commissie van de Fehac en als één van de eerste taxateurs in Nederland zijn wij er trots op dit label te mogen voeren. Voor meer info over de voorwaarden en de Fehac klik hier.