Er staat weer een nieuwe KNAC Taxatiedag gepland, en wel op 23 oktober aanstaande. Ging het de vorige keer om een Taxatiedag in Waalwijk, dit keer gaan we naar een wat noordelijkere locatie: Classicsworld in Rogat, bij Meppel. In november organiseren we dan nog een Taxatiedag in het midden van het land.

We zijn te gast bij vader en zoon (Hans en Jim) van Tartwijk. Zij hebben vanuit de liefhebberij voor klassiekers in 2007 eerst Cooperworld rond klassieke Mini’s opgericht. Inmiddels is dit het grootste Classic Mini Center van ons land.
Ondertussen meldden zich ook veel eigenaars van andere, vooral Britse klassiekers aan de balie, hetgeen in 2010 resulteerde in de oprichting van Classicsworld. Zo ontstonden twee prachtige bedrijven, waar u terecht kunt voor het zoeken naar een klassieker, of een bezoek kunt brengen aan de showroom waar vele auto’s in alle prijsklassen staan. Taxaties worden uitgevoerd door de uit Scharnegoutum bij Sneek afkomstige  VRT taxateur Wiebren de Jong en uit Leeuwarden TMV taxateur (zoon) Arjen de Jong.

Meer info en opgeven op de site van de KNAC.